Islam House

Friday, September 10, 2010

Soldaţii americani au omorât civili afgani şi le-au mutilat cadavrele

12 militari americani sunt acuzaţi de conspiraţie să omoare civili afgani şi că au muşamalizat aceste fapte. Între capetele de acuzare se mai numără consum de haşiş, mutilare de cadavre, dar şi faptul că soldaţii au păstrat suveniruri sinistre de la victimele lor.


Potrivit CNN, cinci soldaţi sunt acuzaţi de crimă, iar alţi şapte de complicitate la muşamalizare. Cu toţii erau membri ai Diviziei a Doua Infanterie a Armatei Americane care a operat în zona Kandahar din sudul Afganistanului între 2009 şi 2010.

Sergentul Calvin Gibbs, alături de alţi patru camarazi ar fi atacat un grup de civili cu grenade, omorând trei afgani. Gibbs ar fi păstrat drept suveniruri degete ale victimelor, oase de la picioare şi un dinte de la cadavrele afganilor omorâţi. Un alt soldat, Michael Gagnon ar fi păstrat un craniu.

Alţi soldaţi sunt acuzaţi că au făcut fotografii ale morţilor, iar soldatul Corey Moore, că ar fi înjunghiat un cadavru, mutilându-l.

Cinci dintre soldaţi au fost arestaţi în iunie, iar ceilalţi şapte, în august. Documentele făcute publice de Pentagon săptămâna aceasta oferă cele mai detaliate informaţii cu privire la faptele militarilor.

.............ARTICOLUL A APARUT IN LIBERTATEA,IAR COMENTARIILE DE TOATE CULORILE ,N-AU INCETAT SA APARA.................

daniel55 a spus:

Eu sunt ingrozit de deformarea realitati de catre presa libera...civilii respectivi erau teroristi versati,evident ca nu poarta uniforme pe care sa scrie talibani....orice barbat intre 14 si 65 ani afgan este un potential dusman in afganistan.....vitejii afgani ataca numai pe la spate ,dupa ce iti zimbesc si-ti stringe mina....momentul lor favorit este atacarea crestinilor cind acestia se duc la WC....acesti civili nevinovati cum sunt prezentati de naivii aparatori ai drepturilor omului ucid femei si barbati neinarmati deopotriva,vezi lucratorii medicali germani veniti sa-i ajute....talibanii nu se multumesc sa ucida ci-si mutileaza victimele,femeile sunt violate iar copiilor li se taie capetele....uciderea conationalilor cu pietre ca in evul mediu este ocupatia lor favorita ca sa-si aline setea de singe...acesta e adevarul!



Un student a spus:

Razboiul a fost mereu plin de orori. Daca cineva isi inchipuie ca militarul care ucide zi de zi alti oameni isi poate pastra integritatea psihica, atunci cu siguranta este aerian. Nu stiu cate li se pot imputa acestor soldati tinandu-se cont ca ei luptau pentru viata lor zi de zi cu talibanii - care sunt intotdeauna imbracati in civil.


Paul din Tars a spus:
Cei 12 militari americani sunt cu adevarat criminali de razboi.Iata cine este jandarmul lumii si cum instaureaza ei democratia in lume.Ce metode sinistre si suveniruri macabre pot aplica si insusi cei din armata americana de la un popor si asa batut de soarta.Americanii nu pot spala aceasta rusine mondiala cu toata apa care cur-
ge pe Misisipi sau la Cascada Niagara ori apa Potomacului.Ruuuuussssiiinnnnnneeeee........



2 comments:

Anonymous said...

:|!!!!

maya said...

in jurnalele grecesti au fost catalaogati drept "Terata"
Αμερικάνοι στρατιώτες έπαιρναν για σουβενίρ δάκτυλα θυμάτων!
SOLDATII AMERICANI LUAU CA SUVENIR DEGETELE VICTIMELOR.

oribi si oripilant!!!!